ne vem kako naj začnem...?
...malo sem zmedena, ker je stran v prenovi. Včeraj sem želela napisati članek o mojem Urbanu, a ko sem odprla stran sem bila šokirana, saj ni bilo nikjer nobenega prispevla in vse kar sem namenila mojemu sini je bilo zbrisano. Kot, da bi Urban še enkrat umrl. Lepo bi bilo, če bi bili prej obveščeni in bi si lahko shranili dragocene besede, ki so nas opominjale, da so naši otroci obstajali. Saj bomo vedele, do konca življenja, da so bili z nami, saj smo jih rodile, a ne znam natančno opisati občutka kaj občutim, naenkrat je še en del mene izbrisan. Upam, da razumete kaj želim povedati.
Sratka, včeraj je bil težek dan! Urbana ni že eno leto, a bolečeina še kar gori v meni. Imam me, da bi kričala, da bi zbrisala ves ta čas, ki sem ga preživela tu na zemlji in se naenkrat pojavila čisto na drugem koncu sveta. Jezna sem, da sem morala doživeti to grozno izkušnjo, jezna sem, da se sploh takšne stvari dogajajo, jezna sem, da se kregamo, da se vojskujemo, da se sovražimo. Jezus nam je naročil: Ljubite se med sboj, kakor sem jaz vas ljubil. In kaj počnemo mi? Žalostna sem! Vem le to, da sem Urbana pričakovala z največjim veseljem in da mi je bil kruto odvzet.
"Urbanček moj, rada te imam! Nikoli te ne bom pozabila"